Érdekességek

Mézes izomlazító kezelések

A méz antibakteriális hatása, magas B és C vitamin tartalma, valamint magas ásványi anyag tartalma miatt rendkívül kedvező a szervezet számára. Az izomlazító kezelés alkalmával egy speciális technikát alkalmazva sokkal mélyebb hatást gyakorlunk a letapadt izmokra, így akár a gyúrás erősségének többszörösét fejthetjük ki. A kezelés hatására fokozódik a vérkeringés az adott területen, a méz az izomlazító hatásán felül, helyreállítja a kötőszöveteket, méregtelenít, valamint normalizálja a vízháztartást is.

Önmagában is alkalmazható kezelés, azonban még hatásosabb ha közvetlenül utána svéd hátmasszázst is alkalmazunk.
Ha régebben fennálló, mélyebb letapadásról, fájdalomról van szó több kezelésre van szükség, ebben az esetben heti 2-3 alkalommal érdemes/szükséges ismételni és, hogy összesen hány alkalommal (6-10, esetleg több) az menet közben a javulás függvényében derül ki.


Csokoládés wellness masszázs

SZERETED A CSOKOLÁDÉT??? ❤😋❤

Ha egy igazán különleges élményre vágysz, és szeretnél eme édes bűnbeesésnek úgy hódolni, hogy ne okozzon problémát a kalóriák számolgatása, akkor a csokoládéfogyasztás egy kellemes módját ajánlom,          a csokoládés masszázst. A csokoládé MÉREGTELENÍT, HIDRATÁL, FESZESÍTI A BŐRT... és a NARANCSBŐRRE IS KEDVEZŐ hatással van.
A magas kakaótartalmú csokoládé a boldogsághormonok felszabadításáért felelős, emellett képes a bőr fiatalítására, a koleszterin csökkentésére, hidratálja és feszesíti a bőrt, ami ezáltal bársonyosan sima lesz. Bőrbe masszírozásával pótolja a hiányzó ásványi anyagokat, fokozza a nyirokkeringést is, és üdítően hat a lélekre. A CSOKOLÁDÉS MASSZÁZS ÖREGEDÉSGÁTLÓ ÉS IZOMLAZÍTÓ HATÁSA MELLETT HIHETETLEN, DE SERKENTI A ZSÍRÉGETÉST IS!!! :)
És végül egy fontos megjegyzés:
A masszírozással bőrbe jutó mennyiség annyi boldogsághormont szabadít fel, hogy utána napokig nem kívánod az édességet... :)

Kényeztető mézes masszázs

A méz természetes antioxidánsokat és rengeteg ásványianyagot tartalmaz, ezen felül magas B és C vitamin tartalma is. Bőrön keresztül felszívódva igazán hatásos méregtelenítő, bőrtápláló, bőrmegújító szépítőszer. Ennél a masszázsnál egy kikevert mézes bőrradírt, illetve krémet alkalmazunk. A masszázs kellemes, simogató mozdulatokkal történik, így relaxáló hatása miatt lelkünknek is ajándék.

Székmasszázs hajfesték hatóidőben

Ez egy jó kombó nem??? :)

Ha szeretnél 25 percet hasznosan és élvezetesen tölteni míg hat a hajfesték, akkor kérj székmasszázst. 
Nem kell vetkőzni, rajtad marad a beterítőkendő is, miközben a hátad egy frissítő, lazító masszázst kaphat, a speciálisan erre a célra kialakított masszázsszékben.